Trænerne

Jeg hedder Thomas Thomassen, og jeg er både formand og træner i Blaabjerg Hundeforening. Jeg har selv haft hund siden 1992 og underviser i almindelig lydighedstræning og agillity. Jeg går selv til agility med vores hund Balder, som er en Golden Retriever på 5 år.

 

Jeg hedder Stine Varridsbøl Friis, og jeg bor i Outrup på et landsted med min mand, vores to piger og en masse dyr. Vi har en Weimaraner, som vi bruger som familiehund og jagthund. Jeg har været med i klubben som kursist i 10 år og har også været træner på unghunde/øvede i to sæsoner samt reservetræner. Det er mig, der er sekretær i klubben og mig, I melder jer til hos.

 

Jeg hedder Mie Isaksen og bor på et lille landsted i Nørre Nebel med min mand, tre børn og to hunde. Jeg har haft hund siden 2008 og træner meget allround med hverdagslydighed, jagt, agility, schweiss spor og nosework. Derudover er jeg i gang med at tage uddannelsen som hundeadfærds- og klikkerinstruktør. Jeg er i øjeblikket kasser i foreningen.

 

Jeg hedder Annette og er træner. Jeg har selv en australsk sheperd Silver på 5år som jeg træner i rally, nosework, lydighed og agility og har haft hund siden 1991